•{﷽}• 
 
خریدار محترم
کد پیگیری سفارشات شما
پس از ارسال در پروفایل و در قسمت
توضیحات فاکتور شما، ثبت می شود.

 

متوجه شدم
 
ارسال تمامي محصولات به سراسر کشور از طريق پست پيشتاز، تيپاکس و همچنين ترمينال اتوبوس امکان پذير مي باشد.هزينه ارسال و بسته بندي به عهده خريدار محترم مي باشد . تمامي محصولات ارسالي قبل از ارسال چک و محصولات برقي تست مي شوند.بعد از خريد محصولات وثبت سفارش هيچ گونه پشيماني،مرجوعي و يا تعويض لوازم امکان پذير نمي باشد، لطفاً در هنگام خريد دقت فرماييد.با تشکر

معرفی تارا و لوازم جانبی و اسپرت تارا

معرفی تارا و لوازم جانبی و اسپرت تارا

معرفی تارا و لوازم جانبی و اسپرت تارا

لوازم اسپرت تارا 

در حال حاضر که این پیش نویس را مطالعه میکنید لوازم های اسپرت تارا که در مجموعه ما موجود هستند شامل 

بال صندوق عقب لبه دار تارا خام

بال صندوق عقب ساده تارا خام

بال شیشه عقب تارا خام

کاور سوییچ لاکچری تارا اتوماتیک

 

 

IKCO Tara[2] (فارسی: تارا، نام رمز: K132) یک سدان کامپکت (سگمنت C) است که توسط خودروساز ایرانی ایران خودرو از سال 2021 تولید شده است. این خودرو از مشتقات پژو 301 و بر اساس IKP1 ایران خودرو ساخته شده است. پلتفرم که نسخه اصلاح شده پلتفرم PSA PF1 است. در نتیجه، پلت فرم با پژو 208، پژو 2008 و سیتروئن سی الیزه مشترک است.

در سال 2016، پس از اعلام برجام، ایران خودرو و پژو سیتروئن قصد داشتند به صورت مشترک پژو 301، پژو 208 و پژو 2008 را به عنوان سرمایه گذاری مشترک IKAP (ایران خودرو خودرو پژو) تولید کنند. پس از بازگشت تحریم‌های آمریکا در سال ۲۰۱۸، پژو ایران را ترک کرد و ایکاپ به حالت تعلیق درآمد. در نتیجه ایران خودرو پژو 301 را برای تولید بومی اصلاح کرد و نتیجه آن تارا بود که برای اولین بار در 28 بهمن 1399 در حاشیه جلسه هیئت دولت توسط حسن روحانی رونمایی شد. K132 به طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو در یکی از تاسیسات ساپکو رونمایی شد. این خودرو برای اولین بار در 8 جولای 2020 پیش فروش شد.

طرح تارا

بخش‌هایی از فریم جانبی، کابین و فریم سقف خودرو با پژو 301 و سیتروئن C3-XR مشترک است[3] و بیشترین تغییرات در طراحی قسمت جلو و عقب خودرو اعمال شده است. به گزارش ایران خودرو، این خودرو «92 درصد داخلی» است.[4]
 

ویژگی های فنی تارا

 
این خودرو با دو آپشن گیربکس (دستی و اتوماتیک) تولید می شود. این خودرو از موتور TU5P استفاده می‌کند، که نسخه بهبودیافته‌ای از موتور PSA TU5 است که توسط IKCO اصلاح شده و اکنون دارای یک سیستم CVVT (همچنین به نام زمان‌بندی متغیر سوپاپ) است. موتور 1600 سی سی، 4 سیلندر، 16 سوپاپ تزریق غیر مستقیم است، پیشرانه 115 اسب بخار (85 کیلووات؛ 113 اسب بخار) و 144 نیوتن متر تولید می کند. این یک میل بادامک دوگانه بالای سر دارد.[5][6] طول خودرو 4519 میلی متر، عرض خودرو 1953 میلی متر (1748 میلی متر بدون آینه بغل) و ارتفاع 1466 میلی متر است. وزن خودروی خالی با باک پر و گیربکس دستی 1170 کیلوگرم (با گیربکس اتوماتیک 1268 کیلوگرم) است. دارای مخزن سوخت 50 لیتری، استاندارد آلایندگی یورو5 و مجهز به سیستم فرمان برقی است. حداکثر سرعتی که می تواند به آن برسد 190 کیلومتر در ساعت و شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت در مدل های دستی و اتوماتیک به ترتیب 12.5 و 13 ثانیه است.
 
V3 و V4
ایران خودرو در سال 2023 با توجه به شکایت مردم از لوکس نبودن خودرو، تصمیم به عرضه نسخه لوکس‌تر تارا دستی و اتوماتیک به نام‌های V3 و V4 گرفت. V3 دارای یک دفترچه راهنمای 6 سرعته جدید است، همان نسخه ای که در IKCO Dena Manual 6SPD یافت می شود، همچنین دارای سانروف الکترونیکی، طراحی جدید چراغ عقب، آنتن طراحی Shark، سیستم استارت بدون کلید، پنل پشتی بازو برای ردیف دوم است. صندلی ها و آینه های تاشو خودکار.
 
V4 دارای طراحی جدید سانروف، نگهدارنده عینک آفتابی، صندلی‌های گرم‌کن، دکمه خدمات اضطراری/SOS، آنتن طراحی کوسه، پنل پشتی صندلی‌های ردیف دوم و سنسور ضربه در صندوق عقب است.